Проведено ремонт криниць

Питання якісного забезпечення питною водою перебуває на постійному контролі Новомар’ївської сільської ради, тому протягом травня – червня  в с. Новомар’ївка проводилися роботи по ремонту криниць громадського користування та упорядкування територій довкола них.

За ініціативи сільського голови Тамари Фесько, активної роботи начальників відділів сільської ради Оксани Колесниченко та Оксани Пруднікової,  за безпосередньої участі місцевих жителів Андрія Козоброда та Павла Зозулі, які фактично провели роботи з реконструкції криниць загального користування: встановлено перекриття, змінено зовнішній вигляд, приведена у відповідність до належного санітарно-технічного стану прилегла до них територія.

Слід зазначити, що ремонт криниць було розпочато в тій частині с. Новомар’ївка, де відсутнє централізоване водопостачання і останні 10 років він не здійснювався, тому забезпечення питною водою жителів є дуже важливим.

Сільський голова перед початком проведення робіт зазначила необхідність забезпечення доступності до питної води всіх жителів нашої громади, як один з кроків підготовки до проходження зимового періоду.

 Тому проведення облаштування громадських криниць в громаді сьогодні одне із наших пріоритетних завдань. Наразі такі роботи проведено в  с. Новомар’ївка, де   відремонтовано 5  криниць.

imintron149

Поскільки ця робота в громаді буде продовжуватися, хочемо звернутися до жителів з проханням активно долучилися до проведення благоустрою громадських криниць: пофарбувати, підбілити, висадити та впорядкувати невеличкі клумби біля криниць. 

В єдності - наша сила! 

Разом до Перемоги!