ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ

На цій сторінці описані умови, які регулюють використання матеріалів офіційного сайту Новомар’ївської сільської ради

Офіційний веб-сайт Новомар’ївської сільської ради (далі – Сайт, Веб-сайт) – це сукупність програмних та апаратних засобів з унікальною адресою (https://novomarivka.org.ua) у інформаційній мережі Інтернет разом з інформаційними ресурсами, які перебувають у розпорядженні Новомар’ївської сільської ради та забезпечують доступ юридичних і фізичних осіб до цих інформаційних ресурсів.

Веб-сайт є офіційним джерелом інформації, що забезпечує висвітлення діяльності Новомар’ївської сільської ради, її органів, виконавчого комітету, постійних комісій, депутатських груп, депутатів сільської ради, інформаційної взаємодії з громадськістю, надання інформаційних та інших послуг громадськості, взаємний обмін інформацією з іншими громадськими організаціями, органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями з питань, пов’язаних з діяльністю Новомар’ївської сільської ради, з метою забезпечення впливу громадськості на процеси, що відбуваються у державі та на території сільської ради зокрема.

Веб-сайт функціонує відповідно до чинного законодавства України. Забороняється використовувати Веб-сайт у цілях, не пов’язаних з діяльністю сільської ради, виконавчого комітету, депутатською діяльністю, а також з порушенням законодавства України.

Усі права зберігаються й охороняються відповідно до статті 54 Конституції України, статей 472-555 Цивільного кодексу України, Закону України «Про авторське право і суміжні права». Право на зміну структури Веб-сайту, використані фотографії, інформаційні змісти належать Новомар’ївської сільській раді та її виконавчому комітету.

Будь-яке використання матеріалів та інформації з офіційного Веб-сайту Новомар’ївської сільської ради для подальшого розповсюдження, розміщення чи друкування дозволяється тільки з посиланням, та прямим гіперпосиланням для Інтернет-ресурсів, на офіційний сайт Великоолександрівської сільської ради (https://novomarivka.org.ua).

Якщо Ви вирішили користуватися Сайтом та додатками Сайту, включаючи RSS, програмним забезпеченням та іншими файлами, Ви даєте згоду на дотримання всіх умов, викладених у цих Правилах користування сайтом.

Сільська рада можемо у будь-який час змінювати умови, викладені в цих Правилах у відповідності до змін законодавства, і такі зміни набирають чинності негайно після їх оприлюднення на Сайті.

Ви зобов’язані ознайомлюватися з цими Правилами перед кожним користуванням Сайтом. Якщо Ви продовжуєте користуватися Сайтом після оприлюднення змінених Правил, це означає Вашу згоду на дотримання Правил з усіма його змінами.

Правила розроблені у відповідності "Положення про офіційний веб сайт"