Події дня

26 червня 2023 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ради,  в ході якої розглянуто питання виконання бюджету сільської ради, підготовки та проведення 28 червня 2023 року ХХІ сесії сільської ради восьмого скликання, заходів до Дня Конституції України, роботи навчальних закладів громади по облаштуванню класів безпеки та інших питаннях, з яких було надано конкретні доручення. 

Цього ж дня відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку громади і інвестицій та з питань регламенту, законності, депутатської діяльності, етики та запобігання корупції,  яке провела  Катерина Бондаренко.

В засіданні комісій взяли участь  перший заступник Новомар’ївського сільського голови Наталія Глаголенко, керуюча справами виконавчого комітету Галина Соловйова та секретар сільської ради Ніна Смочко. 

В ході роботи було детально розглянуто проєкти рішень, відповідно до повноважень кожної комісії та рекомендовано внести на їх розгляд ХХІ сесії Новомар’ївської сільської ради восьмого скликання.