Надано допомогу для постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС

Мешканцям затоплених територій на Херсонщині та Миколаївщині  допомагає мало не вся Україна. Постраждалим через підрив Каховської ГЕС надають допомогу благодійні організації, громади, просто небайдужі громадяни - всі, хто не став осторонь чужої біди. 

На Новомар’ївщині також зібрали партію гуманітарної допомоги для громад Миколаївщини, які зазнали підтоплення через руйнування  Каховської ГЕС. 

Сільський голова Тамара Фесько  відразу після трагедії доручила заступникам сільського голови, старостам та керівникам відповідних структурних підрозділів ради організувати збір необхідних першочергових речей.

В результаті, за активної участі жителів громади, для постраждалих оперативно було зібрано продукти харчування, питну та мінеральну воду, засоби гігієни, одяг, ковдри та постіль.

Цей необхідний вантаж було доставлено до Любомирівського старостинського округу Баштанського району для жителів сіл Веселий Кут та Яковлівка працівниками Новомар’ївської сільської ради та передано старості села Надії Демчук.

Сільська рада висловлює вдячність жителям громади, які долучилися до збору допомоги та підтримали жителів постраждалих районів. 

В єдності – наша сила! Разом до Перемоги!