До відома представників бізнесу!

Шановні представники та власники бізнесу!


В Україні створена та працює Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», метою якої є сприяння розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва, підтримка та просування експорту товарів, робіт та послуг українських виробників відповідно до програмних документів Кабінету Міністрів України, інших документів державного планування. Одним із засобів для виконання завдань стосовно підтримки та розвитку підприємництва є національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.                                                                     


На сьогодні забезпечення доступу до фінансування для малих та середніх підприємств (далі – МСП) є ключовим завданням для успішного розвитку підприємництва та підтримки економіки України в умовах триваючої повномасштабної війни. 

З цією метою на веб-сайті Дія.Бізнес функціонує онлайн-сервіс – Маркетплейс фінансових можливостей (далі – Маркетплейс) (https://business.diia.gov.ua/marketplace), де представлено понад 500 фінансових програм та послуг, що включають також регіональні, державні та міжнародні фінансові програми підтримки підприємництва. Маркетплейс дозволить обрати необхідну фінансову програму, дізнатись про неї повну інформацію та умови участі, а також мати прямий зв’язок з розпорядниками програм (фінансовими інституціями, банківськими установами, ЦОВВ та міжнародними організаціями). Це надасть вам можливість  вибирати оптимальні фінансові рішення відповідно до потреб та можливостей для подальшого розвитку та масштабування.