Новомар’ївська сільська бібліотека запрошує!

Новомар’ївська сільська бібліотека прийняла участь в  онлайн - зустрічі  з координаторкою проєкту «Ми поруч з вами: об’єднання через читання» Ладою Захаровою - практичним психологом Чорноморського національного університету імені Петра Могили. 

В ході зустрічі Лада Захарова повідомила, що мета проєкту – розвиток інклюзивного підходу до дітей з особливими потребами через збільшення розуміння їх самовідчуття, а також презентувала серію книг, що були видані у Швеції за підтримки національної асоціації людей з інвалідністю Funkibator.

Це гарно ілюстровані видання з мінімальним обсягом тексту, але глибоким змістом. Усі вони об’єднані спільною темою – стосунками та взаємовідносинами дітей і дорослих. 

"Ми поруч з вами" (об’єднання через читання) - інклюзивний проєкт, який допомагає через призму простих історій краще розуміти, чим живуть і до чого прагнуть люди з інвалідністю та як правильно з ними взаємодіяти. Реалізує проєкт ГО "Миколаївський обласний рух підтримки осіб з інвалідністю "Сильні разом". 84 організації та установи в області отримали комплекти інклюзивних книжок від шведських партнерів - ГО Funkibator.

Новомар’ївська сільська бібліотека дякує за поповнення  фонду бібліотеки цікавими і потрібними для жителів громади книгами та запрошує читачів до ознайомлення з ними. 

Чекаємо на вас в бібліотеці!