Привітання Новомар'ївського сільського голови з початком навчального року

Дорогі діти!

Шановні педагоги,  батьки!


У цьому році 1 вересня, як і в минулому, не схоже на свято попередніх років. 

Вже півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни, але війна не в змозі зруйнувати передчуття нового старту у незвіданий, цікавий Світ Знань. Жодні перешкоди не завадять прагненню нашого молодого покоління впевнено йти шляхом пізнання до нових звершень, до перемог. 

На жаль, війна для вас, дорогі діти, стала реальністю, а не історичним явищем. Сьогодні ви виховуєтесь на прикладах незламних сучасників - захисників і захисниць України. Збирайте і зберігайте пам’ять про ці історичні події й неймовірних людей, які собою закривають вас від лиха! Зростайте в любові до України і вірте в нашу Перемогу!

Не дивлячись на війну ми розпочинаємо навчальний рік. Цього року майже 500 учнів громади в період воєнного стану будуть навчатися в навчальних закладах громади. 

Наші маленькі земляки!

Сьогодні ви йдете до школи, повертаєтеся до навчання, продовжуєте здобувати освіту. Нехай здобуті знання стануть міцним фундаментом, а життєвий шлях буде цікавим та повним успіхів у добрих справах!

Нехай у Вашому житті завжди буде можливість вчитися і знаходити знання не тільки в шкільні роки, але і в майбутньому, протягом усього життя! Ніколи не втрачайте прагнення до пізнання і мудрості! Усім у новому навчальному році вдалого старту з вірою в Перемогу!

 Слава Україні!

 З повагою

Новомар’ївський сільський голова                                          Тамара ФЕСЬКО