На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» Новомар’ївською сільською радою заплановано

утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі - Рада). Рада утворюється з метою сприяння в реалізації громадянських і політичних прав внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО), сприяння забезпеченню і захисту прав та інтересів ВПО. Персональний склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність ВПО – 9 осіб. До складу Ради входять ВПО, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік ВПО є Новомар’ївська сільська рада. Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради, які оцінює орган, при якому утворено Раду, є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради. Оголошуємо відбір кандидатур серед внутрішньо переміщених осіб до персонального складу Ради. Для участі у відборі необхідно подати документи, а саме :
- заява у довільній формі;
- документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України (паспорт);
- мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обгрунтування для обрання його до складу Ради;
- відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата;
- довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
Прийом документів здійснюється до 12 вересня 2023 року включно за адресою :
55424, Миколаївська область, Вознесенський район, с.Новомар’ївка, вул. Д.Галицького, 24. Електронна адреса : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.