Свято сміливих і сильних в Костуватській гімназії


Бейсбол в Україні до недавнього часу був малопопулярним та практично невідомим видом спорту. Хоча процес фізичного виховання дітей, що прищеплює інтерес до занять фізичними вправами, розвиває витривалість, швидкість, гнучкість, зміцнює опорно-руховий апарат дитини, є дуже необхідним і вкрай важливим. 

Ми вже інформували, що з 1 серпня в Костуватській гімназії, найвіддаленішому куточку громади, почав працювати спортивний гурток з бейсболу. Веде його на безоплатній основі викладач Олександр Ремігайло, який активно співпрацює з Кропивницькою спортивною школою. Для підтримки юних вихованців цей спортивний заклад надав для юних спортсменів спортивну форму та інвентар для занять: біти, ловушки, ігрові м’ячі. 

А 16 вересня 2023 року в Костуватській гімназії відбулася товаристська зустріч з бейсболу команд з м. Кропивницького та Костуватського навчального закладу. Рахунок за результатами змагань склав 27:26. 

Це було свято для всього села, що принесло масу позитивних емоцій: тому всі, і учасники, і глядачі, отримали задоволення від проведеного заходу.

За результатми зустрічі дітей з с. Костуватого запросили на перегляд спортивних змагань до м. Кропивницький. Після свята всі відвідали місцеве кафе, де керівник ППАФ «Вікторія» Олексій Степанов гостинно пригостив учасників дійства смаколиками.  

Гурток працює, юні спортсмени наполегливо тренуються, отримують необхідні знання та навички. Бажаємо їм та їх тренеру успіхів! 

Вперед до майбутніх перемог!