Гартуємо майбутнє України! 

 Дню Захисників та Захисниць України в Новомар’ївській громаді були приурочені «Козацькі забави», які символізували нерозривний зв’язок багатьох поколінь захисників України, від часів козацтва до сьогоднішніх оборонців нашої держави, які відстоюють незалежність і цілісність України у розв’язаній росією війні.

Спортивні естафети та ігри проходили серед учнів усіх навчальних закладів.

Ерудицію і кмітливість під час інтелектуальних ігор, силу, спритність і витривалість під час спортивних вправ  – всі ці риси демонстрували діти під час проведення змагань, бо це – чудова можливість пробудити силу та міць в учнівській молоді. Крім того, участь у таких випробуваннях загартовує та виховує справжній патріотичний дух учасників, які з усіх сил змагаються за перемогу, тому шалені пристрасті вирували не лише серед учасників змагань, а й серед вболівальників. 

В Кам’яно - Костуватській початковій школі з наймолодшими школярами було проведено патріотичну майстерню "Мій ангел носить форму ЗСУ", флешмоб "Дякуємо захисникам", змагання " Спортивні та незламні".

   В Ганнівському ліцеї учні взяли участь у квесті “Козацькому роду - нема переводу”, уроці - презентації “Історія свята” та спортивних змаганнях “Справжні козаки”.

Для учнів Новомар’ївського ліцею та Григорівської філії був проведений цікавий квест, під час якого діти із задоволенням  виконували завдання та змагалися у спритності та витривалості. Учні 10-11 класу взяли участь у змаганнях з футболу. А наостанок пригостили всіх учасників змагань пригостили смачним кулішем, приготованим на багатті, яким з задоволенням смакували всі бажаючі.

У Костуватській гімназії пройшли такі заходи: фотовиставка "Мій тато захисник", учні виготовляли вітальні листівки, година спілкування "Герої нашого краю" та квест "Козацькому роду нема переводу".

Спортивні заходи загартували спортивний та патріотичний дух учасників, сприяли розвитку у них сили, спритності та незламності. 

Разом до Перемоги!