Вітаємо призерів зонального етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games»!

13 жовтня спортивні команди трьох навчальних закладів Новомар’ївської громади: Новомар’ївського і Ганнівського ліцеїв та Костуватської гімназії взяли участь в обласному зональному етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games», який проходив в с. Дорошівка Вознесенського району.
Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Cool Games» має на меті збільшення рухової активності дітей, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед здобувачів освіти.
З цією метою 13.10.2023 року на базі Дорошівського ліцею було проведено І етап заходу. Змагання проходили серед трьох вікових категорій: І дивізіон – 9-10 років, ІІ дивізіон – 11-13 років, ІІІ дивізіон – 14-17 років.
Крім команд нашої громади, які були представлені у всіх трьох дивізіонах, участь взяли команди навчальних закладів Мостівської, Бузької, Дорошівської та Прибужанівської ТГ.
Під час змагань юні спортсмени показали результати, змагаючись між собою із виконань різноманітних естафет, під час яких учасникам і учасницям знадобились: швидкість, витримка, координація, командний дух.

p1
p2

За результатами змагань учасники з нашої громади здобули:
І дивізіон (9-10 років) – Костуватська гімназія – 2 місце;

p3

ІІ дивізіон (11-13 років) – Ганнівський ліцей – 3 місце;

p4

ІІІ дивізіон (14-17 років) – Новомар’ївський ліцей – 2 місце.

p5

Команди Костуватської гімназії та Новомар’ївського ліцею візьмуть участь в обласному фінальному етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games».
Вітаємо переможців та бажаємо не сумніватися в своїх силах і прагненнях, завжди вірити в успіх, постійно працювати над собою і сміливо долати труднощі.
Високих вам результатів і перемоги в наступному етапі змагань!