Бейсболісти Костуватської гімназії: набираємося вмінь та досвіду

 І знову свято у команди бейсболістів Костуватської гімназії: у неділю, 15 жовтня 2023 року, команда з бейсболу «Тigers», відвідала місто Кропивницький, де проходила гра на Кубок України з бейсболу між командами міста Кропивницький. За запрошенням тренера команди КЗ ОСДЮСШОР-2 Романа Лопати наші учні стали її глядачами, що дало можливість насолодитися грою справжніх професіоналів.
І це було дійсно свято! Професійна гра проходила на місцевому стадіоні, де учасники змагань показали свої вміння та навички захоплюючої гри у бейсбол.

p1

Наші юні бейсболісти не тільки почерпнули знання під час спостерігання за грою професіоналів, а й були не обділені увагою господарів, які провели для них майстер-клас по відбиванню м’яча та отримати можливість пограти на великому полі з бейсболу.
Поскільки нашими юними спортсменами зацікавилися тренери, то їх було запрошено на зимовий чемпіонат юних гравців.

p2

Господарі змагань не змогли відпустити наших бейсболістів без подарунків, тому тренерами Сергієм Головком, Романом Лопатою, Русланом Дейкуном, Євгеном Поляковим було вручено їм інвентар для гри в бейсбол: біти, м’ячі, каски.
Організаторами цієї поїздки була дирекція Костуватської гімназії на чолі з Ніною Безпалько та тренером команди Олександром Ремигайло. Не залишилися осторонь і батьки юних бейсболістів: Олександр Шаталов, Сергій Літвінов та дідусь Іван Тарнавський, які взяли активну участь в підготовці цього заходу та самій поїздці.
У піднесеному настрої, задоволені і щасливі, після відвідування місцевої піцерії, всі поверталися додому зі спільною мрією - стати схожими на своїх кумирів-переможців гри з міста Кропивницький.