Відбулася ХХІІІ позачергова сесія 

25 жовтня 2023 року відбулася ХХІІІ позачергова сесія Новомар’ївської сільської ради, в засіданні якої взяли участь  14 депутатів. 

Сесію проводила сільський голова Тамара Фесько. В ході пленарного засідання було розглянуто 20 питань.

З  питання затвердження Комплексної програми захисту прав дітей Новомар’ївської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області «Дитинство» на 2024-2027 роки доповіла начальник служби у справах дітей сільської ради Альона Калько.

Наталія Глаголенко – перший заступник сільського голови, доповіла з питань створення комунальної установи «Центр фінансово-господарського забезпечення закладів освіти та культури Новомар’ївської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області», затвердження його Статуту, Положення про порядок призначення та звільнення з посад  керівників комунальних  підприємств, установ, закладів Новомар’ївської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області та структури і чисельності апарату Новомар’ївської сільської ради на 2024 рік.

З питання «Про внесення змін до бюджету Новомар’ївської сільської територіальної  громади  на 2023 рік» доповіла начальник фінансового відділу сільської ради Тетяна Слюсаренко.

В ході сесійного засідання було затверджено проектно - кошторисну документацію на  встановлення систем блискавкозахисту та пожежної сигналізації в 6 закладах освіти громади, план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік та план - графік відстеження результативності дії регуляторних актів Новомар’ївської сільської ради на 2024 рік, а також розглянуто ряд земельних питань.

Після розгляду питань порядку денного сільський голова Тамара Фесько проінформувала депутатів про підсумки аудиту, що здійснювався в сільській раді протягом липня-вересня 2023 року працівниками Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області.

Сесія пройшла організовано, за активної участі депутатів, з усіх питань прийнято відповідні рішення.