Проінспектували Пункти Незламності


           З 1 жовтня відновили роботу Пункти Незламності.

 Новомар’ївський сільський голова Тамара Фесько та заступник сільського голови Олена Маєр 2 листопада проінспектували два осередки безпеки на території громади в селах Новомар’ївка та Кам’яно- Костувате, які розташовані в закладах освіти.

Серед вимог — наявність продуктів харчування, запас води, медичної допомоги, можливість зарядити мобільні телефони, тощо. Осередок безпеки має бути готовий до блекауту.

Загалом на території громади налічується 6 осередків, які облаштовані сільською радою, працівниками старостинських округів та закладів освіти. 

Ці пункти обладнані не лише генераторами та джерелами тепла, тут громадяни зможуть зігрітися, випити гарячі напої, зарядити свої мобільні пристрої та ліхтарики. У пункті є запаси питної води, їжі, є місця для відпочинку.

В селі Кам’яно-Костувате облаштована також дитяча ігрова зона, де малеча може побавитися, відпочити в теплі й комфорті. 

В ході відвідування Пунктів Незламності сільським головою додатково було надано для їх облаштування засоби гігієни, ковдри, спальні мішки.

"Пункти Незламності – це місце безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. Маємо бути згуртовані та готові до всього. Тому спільними зусиллями влада робить все необхідне для подолання всіх можливих викликів", - наголосила очільник громади.