На Новомар’ївщині привітали працівників соціальної сфери

 з професійним святом


У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери, які щоденно допомагають людям вирішувати їх проблеми, долати кризові ситуації, особливо зараз, під час війни, коли їх робота стала ще й невід’ємною частиною допомоги внутрішньо переміщеним особам, які вимушені були покинути свої домівки, а також людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я.

У Новомар’ївській сільській раді 3 листопада, напередодні свята, зібрали та привітали всіх соціальних працівників громади. 

Сільський голова Тамара Фесько, звертаючись до них, відзначила важливу роль соціальних працівників, які щоденно опікуються пенсіонерами, людьми похилого віку, ветеранами, людьми з інвалідністю, соціально вразливими жителями громади, допомагаючи їм долати життєві труднощі, вірити у свої сили і наголосила: «Війна звалила на ваші плечі багато додаткових зобов’язань, тому усі ви працюєте в надскладних умовах, надаючи гуманітарну допомогу різним категоріям населення,  допомогаючи внутрішнім переселенцям, людям з інвалідністю, сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах – це дуже складна та важлива робота! Дякую вам за це!». 

З нагоди свята сільським головою було висловлено слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за працю, високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

За особистий внесок у розв’язанні проблем соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Тамара Фесько вручила грамоту  Вознесенської районної військової адміністрації Каріні Асцатурян – інспекторці відділу соціального захисту населення сільської ради.

Сільским головою було відзначено цілеспрямовану та результативну роботу  колективів відділів соціального захисту населення (керівник – Мар’яна Гридіна), «Центру надання адміністративних послуг» (начальник - Вікторія Осипенко),  служби у справах дітей (начальник - Альона Калько), а також роботу всіх соціальних працівників. 

Особливу подяку за співпрацю з соціальними службами громади, вирішення спільних питань по роботі з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах,  Тамара Фесько висловила колективу Братського центру соціальних служб Братської селищної ради  та його директору - Ліні Гризоглаз, яка була  присутня на заході. 

Всім соціальним працівникам від сільської ради було вручено подарунки з побажаннями миру, мiцного здоров’я, щaстя та невичерпної життєвої енергiї.

Наближаємо Перемогу  разом!