Відбулася ХХІУ позачергова сесія Новомар’ївської сільської ради 


15 листопада 2023 року відбулася ХХІУ позачергова сесія Новомар’ївської сільської ради, в засіданні якої взяли участь  15 депутатів. 

Сесію проводила сільський голова Тамара Фесько. 

В ході пленарного засідання було розглянуто 17 питань.

З  питань затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Новомар’ївської сільської ради  за 9 місяців 2023 року, внесення змін до бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади на 2023 рік, яким  виділено 400 тис. грн. для однієї з військових частин ЗСУ, та  проєкту бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади на 2024 рік виступила Тетяна Слюсаренко  – начальник фінансового відділу Новомар’ївської сільської ради.

Про створення комунальної організації «Місцева пожежна охорона Новомар’ївської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області» доповів начальник відділу комунальної власності, інфраструктури, ЖКГ,   благоустрою, господарського забезпечення та з питань  цивільного захисту населення сільської ради Дмитро Ткаченко.

З питання ходу виконання Програми розроблення містобудівної документації території населених пунктів Новомар’ївської сільської ради на 2020-2023 роки та продовження терміну дії Програми на 2024 року виступила начальник відділу  земельних ресурсів та природокористування Валентина Погасій.

Наталія Глаголенко – перший заступник сільського голови, доповіла з питань внесення змін до рішення Новомар’ївської сільської ради від 27.11.2021 року №3 «Про утворення старостинських округів» та до структури та чисельності апарату Новомар’ївської сільської ради на 2023 рік.

В ході сесійного засідання було також розглянуто низку земельних питань.

Сесія пройшла організовано, за активної участі депутатів, з усіх питань прийнято відповідні рішення.