Вітання з Днем працівників сільського господарства


Шановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання зі святом – Днем працівників сільського господарства!

Третя неділя листопада - свято господарів землі, незалежно від форм власності. Це свято, коли ми вшановуємо людей праці на землі. Достаток у родинах, благополуччя села і надходження до бюджету – все це сьогодні забезпечують аграрії.

Не дивлячись на складні реалії воєнного стану аграрії громади не тільки зібрали врожай 2023 року, а й забезпечили посів озимих під врожай наступного року, сплачували податки, надавали допомогу Збройним Силам України технікою, дизельним пальним, продуктами харчування.

По суті, День працівників сільського господарства – це свято кожного жителя громади, які на своїх присадибних ділянках вирощують необхідну сільськогосподарську продукцію для забезпечення своїх сімей, діляться нею з військовими та внутрішньо переміщеними особами, бо завдяки щоденній праці кожного сільського жителя може сьогодні розвиватися громада і держава в цілому.

З вдячністю, в день свята, хочеться згадати усіх представників старшого покоління, ветеранів праці, тих, хто у всі часи наполегливою працею ростив хліб, розвивав тваринництво, бо саме вони – наше коріння, здоров’я вам та довгих років життя. 

В цей день висловлюю шану і подяку керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам, одноосібникам, хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, кожному мешканцю громади – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом, бо завдяки вам може сьогодні розвиватися громада і держава в цілому.

Дякую вам за самовіддану працю,  бо завдяки їй розвиваються села громади, покращується загальний добробут родин.

Бажаю усім нам миру, міцного здоров’я, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Нехай небо над Україною буде мирним, і під ним щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – впевненість у завтрашньому дні!

З повагою

Новомар’ївський сільський голова                            Тамара ФЕСЬКО