Події дня


20 листопада 2023 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ради,  в ході якої розглянуто питання виконання бюджету сільської ради, підготовки та проведення  ХХУ сесії сільської ради восьмого скликання.

Сільський голова заслухала звіти керівників структурних підрозділів про стан роботи на закріплених ділянках роботи, зупинилася на питаннях проведення закупівель,  роботі Пунктів Незламності, перевірок ПРУ, роботі щодо переоформленні угод по ставкам, стану опалення в закладах освіти громади, виконання заходів протипожежного захисту в Григорівській філії Новомар’ївського ліцею, участі дітей в олімпіадах та педагогічних працівників в конкурсі «Вчитель року».

Окремо сільський голова зупинилася на проведенні заходів до Дня Гідності та Свободи, Дня пам’яті жертв голодоморів, Дня Святого Миколая, Дня Збройних Сил України.

Цього ж дня, сільський голова Тамара Фесько, заступник сільського голови Олена Маєр та начальник відділу комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, господарського забезпечення та НС сільської ради Дмитро Ткаченко проінспектували стан виконання заходів по встановленню протипожежної сигналізації та виконання вимог протипожежної безпеки в Григорівській філії Новомар’ївського ліцею.

Встановлення  пожежної сигналізації ? один з найголовніших чинників у створенні та забезпеченні безпечного середовища для всіх учасників освітнього процесу. Тому в навчальному закладі проводяться роботи з її встановлення.

Слід зазначити, що  загальна вартість обладнання пожежної сигналізації в даному навчальному закладі складає майже 400 тис. грн., які було виділено з сільського бюджету.

Сільський  голова Тамара Фесько наголошує, що  виділення коштів з бюджету на ці цілі та встановлення системи сучасної пожежної сигналізації є дуже важливим, поскільки це, насамперед, безпека наших дітей.

За результатами виконаних робіт, за участі працівників ДСНС, буде проведено перевірку встановленої протипожежної сигналізації та її підключення до пульту пожежного спостерігання.