Краплинки добра до Дня Збройних Сил України та Дня святого Миколая


 6 грудня вся українська спільнота відзначає День Збройних Сил України – свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої Батьківщини від підступного і жорстокого ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. 

А ще сьогодні  -  день   зустрічі дітей з мріями та подарунками, бо Чудотворець Миколай приносить добро, світло та любов у кожен дім

6 грудня – день, коли поєдналися два свята: День Збройних Сил України  та  День святого Миколая, тому ми з особливою силою віримо, що він обов’язково буде – світанок нашої Перемоги! 

Напередні свят працівниками сільської ради, старостинських округів було вручено продуктові набори 25 дітям з інвалідністю та 145 сім’ям військовослужбовців Збройних Сил України.

Ранком 6 грудня сільський голова Тамара Фесько зустрілася з військовослужбовцями ЗСУ, привітала їх зі святом, побажала стійкості, здоров’я та найшвидшої перемоги, вручивши їм продовольчі набори та солодощі.

В другій половині дня Тамара Фесько зустрілася з сім’ями військовослужбовців, які загинули або зникли безвісти та вручила їх дітям солодкі подарунки. 

Школярі громади в рамках акцій «Новорічна листівка» та «Новорічні прикраси від дітей громади» заздалегідь писали листи та побажання нашим захисникам, виготовляли патріотичні іграшки та печиво для прикрашання ялинки. 

Бо свято Миколая – це про милосердя й радість. Можливість мати новий день та радіти йому, що дає нам кожен воїн ЗСУ. Саме вони тримають небо над нами сьогодні. Тож нехай кожне дитяче побажання нашим захисникам здійсниться! 

А о 10.00 на площі перед Новомар’ївським сільським будинком культури працювала фотозона, чекала на прикрашання ялинка, ширився аромат духмяного чаю та солодких, свіжовипечених булочок. 

До присутніх учнів та педагоів Новомар’ївського ліцею з вітальними словами звернулася сільський голова Тамара Фесько, побажавши всім гарного початку новорічних свят, миру, злагоди, здоров’я. Ну а слова сільського голови: «Зустрічайте Миколая! Він вас всіх чудово знає!» та його побажання вірити в дива, бути милосердними, добрими та чуйними, викликали оплески дітей.


В рамках акції Новомар’ївські школярі прикрасили ялинку власноруч виготовленими  іграшками, листами та побажаннями для захисників, помістивши їх у виготовлені ними ж синьо-жовті чобітки.

Створена працівниками культури креативна фотозона з елементами святкової атмосфери, дала можливість всім присутнім робити світлини, щоб поділитися ними в соціальних мережах або створити спільний альбом.

Ну а потім було частування гарячим чаєм з булочками, які майстерно випекли для дітей в ПП ССПП «Куйбишева» за сприяння директора підприємства Володимира Суровцева. Щира їм за це вдячність!