Вітаємо дитячий гурт «Дзвіночки» Миролюбівського сільського будинку культури


З 23 по 29 листопада 2023 року (дистанційно) проходив обласний фестиваль «Вірю. Мрію. Живу», у якому взяли участь 144 виконавців та колективів із 33 територіальних громад та 4 міст Миколаївської області.

Захід проводився з метою виявлення обдарованих, талановитих, креативних виконавців усіх вікових категорій у різних видах сучасного та народного мистецтва, підтримки та демонстрації розмаїття їх творчих здобутків через відеопрезентацію, відеокліпи.

Програма учасників була представлена у номінаціях: «Музичне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Театральне мистецтво», «Фольклорні колективи» та «Вокально – хореографічна композиція».

До номінацій «Музичне мистецтво» та «Фольклорні колективи» долучилося понад 100 виконавців, що презентували музичні відеокліпи, відеоролики пісень та  музичних композицій. Кожен учасник на основі одного вокального чи інструментального твору створював свій індивідуальний відеокліп, в якому через власні переживання та художні образи відтворював атмосферу і тематику фестивалю «Вірю. Мрію. Живу».


Дитячий гурт «Дзвіночки» Миролюбівського сільського будинку культури (керівник Іван Височанський) зайняв  ІІІ місце в дитячій віковій категорії в номінації «Музичне мистецтво».

Вітаємо учасників колективу і їх керівника Івана  Височанського та бажаємо нових творчих успіхів!