Братська ДПІ: Електронне звітування – зручний та сучасний формат спілкування з податковою службою


В Братській ДПІ податківці інформують платників податків про використання електронних сервісів податкової служби та подання звітності онлайн.

Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua) є найбільшим популярним, захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом ДПС та максимально спрощує взаємодію та комунікацію платників із представниками податкової служби. За допомогою цього сервісу платники мають можливість дистанційної роботи  в режимі онлайн, зокрема, можуть подати та переглянути звітність, перевірити стан розрахунків із бюджетом, зареєструвати програмний РРО, отримати довідку про доходи та податкове повідомлення-рішення про сплату майнових податків тощо. 

Не витрачаючи часу на відвідування податкової інспекції, громадянин, маючи електронний ключ цифрового підпису, може отримати довідку про свої доходи в режимі он-лайн, юридична або фізична особа-підприємець завдяки електронним сервісам має змогу отримати довідку про відсутність заборгованості, а також низку різноманітних витягів.

Фахівці інспекції надають практичну допомогу щодо подання платниками податків звітності в електронній формі, заповнення декларації про майновий стан та доходи за минулий рік за допомогою Електронного кабінету платника.