Підвели підсумки роботи року, що минає


25 грудня 2023 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено розширену нараду з заступниками сільського голови, керівниками структурних підрозділів ради та старостами старостинських округів,  в ході якої всі присутні прозвітували про проведену роботу у 2023 році. 

В ході наради було проаналізовано підсумки роботи у всіх напрямках: цивільного захисту, виконання бюджету, пожежної безпеки, соціально-економічного розвитку, здійснення закупівель, розгляду звернень громадян,  роботи закладів освіти, культури, соціального захисту, діяльності старостинських округів.

Окремо сільський голова зупинилася на питанні надання допомоги ЗСУ, звернула увагу, що у 2023 році на потреби Збройних Сил України з бюджету сільської ради було виділено 2 млн. 81 тис. грн., надавалася допомога військовим продуктами харчування, засобами гігієни, по можливості  -необхідним обладнанням, та наголосила на пріоритеті продовження цієї роботи у 2024 році.

Всі присутні на нараді, крім звіту про підсумки роботи, озвучили основні завдання, які потребують вирішення у 2024 році в цілому по сільській раді, і в розрізі старостинських округів, а сільський голова визначила шляхи їх виконання. 

З усіх, піднятих в ході підсумкової наради питань, Тамарою Фесько було надано конкретні доручення, які потрібно вирішити, починаючи з січня 2024 року та закликала до плідної та конструктивної роботи.