“Подаруй Різдво військовим” — акція для бійців ЗСУ від Новомар’ївської громади


Діти Новомар’ївської громади у ці різдвяно-новорічні свята  підготували та передали  пакунки з предметами першої необхідності та солодощами для бійців ЗСУ з метою моральної підтримки військовослужбовців, щоб вони мали змогу в ці святкові  дні відчути домашній затишок, любов та тепло дитячих сердець.

 “Подаруй Різдво військовим” — це  акція, що дозволила передати військовим від дітей краплі тепла, любові та корисні й дуже необхідні подарунки.

Гостинці українським захисникам, збирали учні кожного класу навчальних закладів громади та вихованці дитячих садочків. Разом з педагогами та батьками діти приготували солодощі й теплі речі захисникам, зробили для воїнів малюнки та написали побажання, які також дуже необхідні, бо зігрівають наших воїнів, та дають можливість прикрасити ними свої позиції і окопи.

Зібрані з любов’ю гостинці були спаковані  та обгорнуті святковим папером та наклейками з побажаннями, щоб наші воїни відчули тепло дитячих сердець і радість свят.

Печиво, цукерки, кава, чай, різноманітні смаколики, листи, малюнки зі словами підтримки – усе це волонтерські команди доставлять військовим на передову напередодні новорічних свят, щоб підтримати військових та подарувати їм відчуття свята і нашої вдячності, адже хто, як не вони, на це заслуговують?

Частину подарунків сільським головою Тамарою Фесько було безпосередньо вручено нашим захисникам, а частину передано волонтерам, в тому числі з громадської організації «Фортіс» та благодійної організації «Благодійний фонд «Одна країна», які відвезуть їх військовим на передову, зокрема, в Авдіївку та Солідар.

В  рамках акції, до якої долучилися депутати сільської ради, старости, працівники бюджетних установ, підприємці, працівники сільсгосппідприємств, жителі с. Ганнівка, просто небайдужі громадяни, було проведено збір коштів на придбання дрону для ЗСУ. Зібрані кошти в сумі 21650 грн. були вручені волонтерам благодійної організації «Благодійний фонд «Одна країна», які передадуть їх військовим. 

Сільська рада висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до збору коштів на придбання дрону та навчальним закладам, педагогам, учням, батькам, за формування святкових наборів.

Творімо добро разом!