Різдвяно – новорічні подарунки від громади 


Різдвяно-новорічних свят чекають і діти, і дорослі. Для них це час подарунків, красивої ялинки та смаколиків.

Сільський голова Тамара Фесько та заступник сільського голови Олена Маєр напередодні новорічних свят відвідали дитячий будинок сімейного типу Людмили Василівни Євсєєвої в с. Миролюбівка, привітали зі святами та вручили дітям солодкі подарунки. Коли діти отримали ці яскраві пакунки — їхнім радощам і захопленню не було меж. Такі безтурботні миті щастя дітей - дійсно безцінні.

В.о. старости Григорівського старостинського округу Сніжаною Булаткіною було вручено подарунок від сільської ради і дітям, які виховуються в дитячому будинку сімейного типу Морозових з с. Григорівка з побажаннями добра, здоров’я та миру.

Загалом, Новомар’ївська сільська рада, напередодні різдвяно-новорічних свят, видала продовольчі набори 137 сім’ям  військовослужбовців ЗСУ, 184 сім’ям внутрішньо перміщених осіб, 25 сім’ям, де проживають діти з інвалідністю та 64 громадянам з інвалідністю І-ІІ груп.  























Різдвяно-новорічні свята традиційно супроводжуються в Україні отриманням подарунків, підтримки, це ще один привід проявити милосердя, людяність та підтвердження того, що в свято дійсно відбуваються дива, і чим більше в них віриш, тим частіше вони трапляються.