Проведено засідання виконавчого комітету ради


12 січня 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, в ході якого розглянуто 19 питань.

По першому питанню «Про визначення переліку  об’єктів та видів громадських (суспільно корисних платних робіт) для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у  виді громадських та суспільно корисних робіт та для відбування кримінального покарання у вигляді громадських робіт (безоплатних)» проінформувала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Галина Соловйова.


Ткаченко Дмитро -  начальник відділу комунальної власності, інфраструктури, ЖКГ, благоустрою, господарського забезпечення та з питань цивільного захисту сільської ради виступив з питання  щодо затвердження  заходів із запобігання загибелі людей в зимовий період 2024 року на водних об’єктах Новомар’ївської сільської ради.   

На питанні організації харчування в закладах освіти Новомар’ївської сільської ради у другому півріччі 2023-2024 навчального року зупинилася начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Світлана Гірієнко.

З питань надання статусу дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям, які постраждали внаслідок дій та збройних конфліктів, доповіла  начальник служби у справах дітей сільської ради Альона Калько.

Про присвоєння поштових адрес доповіла керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Галина Соловйова.

 З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Цього ж дня проведено засідання комісії з питань розгляду звернень громадян, в ході якого розглянуто заяви громадян  щодо надання матеріальної допомоги та прийнято рішення щодо виділення допомоги на загальну суму 14 тис. грн.