Небезпечні погодні умови продовжуються: ліквідовуємо наслідки

Враховуючи примхи зимової погоди, що продовжуються: мокрий сніг, ожеледиця на дорогах, налипання мокрого снігу, в громаді продовжується робота по подоланню її наслідків.

Працівниками сільської ради протягом 15-16 січня проводилася робота по забезпеченню піщано-сольовою сумішшю старостинських округів, насипанню конусів та розсипанню суміші на  підйомах та спусках проблемних ділянок доріг в селах Кам’яно-Костувате, Кам’янопіль та Новомар’ївка.

Ця робота 16 січня, за допомоги місцевих жителів, була проведена в с. Мостове Ганнівського старостинського округу. 

Цього ж дня для здійснення робіт по ліквідації наслідків негоди, боротьби з ожеледицею, піщано-сольову суміш отримав Мироюбівський старостинський округ, де силами працівників ПрАТ «Добробут» проведена відповідна робота з посипки проблемних ділянок дороги до с. Миролюбівка.

Враховуючи снігопад вночі та ранком 16 січня, працівниками базових господарств громади: ПП ССПП «Куйбишева», ПрАТ «Добробут», ППАФ «Вікторія», фермерських господарств була проведена робота по розчистці доріг, за що сільська рада висловлює щиру вдячність їх керівникам та закликає всіх жителів громади спільно вирішувати проблеми, які виникають при ускладненні погодних умов.