Події дня


5 лютого 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ради та старостами старостинських округів,  в ході якої розглянуто питання виконання бюджету сільської ради, підготовки  ХХУІ позачергової сесії сільської ради восьмого скликання, проведення заходів з мобілізації та оповіщення військовозобов’язаних, виконання чинного законодавства про адміністративну процедуру та надання соціальної послуги з формування життєстійкості.

Сільський голова заслухала звіти керівників структурних підрозділів та старост про стан роботи на закріплених ділянках роботи, зупинилася на питаннях проведення закупівель,  роботи закладів освіти, харчування дітей, організації роботи МПО та інших питаннях.

Цього ж дня,  Тамара Фесько провела засідання адміністративної комісії при сільській раді, на якій розглянуто 3 протоколи про порушення жителями громади правил благоустрою.

На засіданні комісії з питань розгляду звернень громадян розглянуто звернення громадян стосовно надання матеріальної допомоги.