Відбулася ХХУІ позачергова сесія Новомар’ївської сільської ради


14 лютого 2024 року відбулася ХХУІ позачергова сесія Новомар’ївської сільської ради, в засіданні якої взяли участь  15 депутатів. 

Сесію проводила сільський голова Тамара Фесько. 

В ході пленарного засідання було розглянуто 6 питань.

Перший заступник сільського голови Наталія Глаголенеко доповіла з питань  внесення змін та доповнень до Комплексної програми сприяння оборонній і мобілізаційній готовності Новомар’ївської сільської ради на 2021-2025 роки та до місцевої Цільової програми сприяння територіальній  обороні Новомар’ївської сільської ради на 2022-2026 роки; про умови оплати праці  начальника комунальної організації «Місцева пожежна охорона  Новомар’ївської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області» та затвердження Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости у Новомар’ївській сільській територіальній громаді.

В роботі сесії взяв участь та виступив з питання внесення змін та доповнень до Комплексної програми сприяння оборонній і мобілізаційній готовності Новомар’ївської сільської ради на 2021-2025 роки начальник п’ятого відділу Вознесенського районного ТЦК та СП підполковник Євген Левченко.

Начальник фінансового відділу сільської ради Тетяна Слюсаренко  доповіла з питань питань внесення змін до бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади на 2024 рік.   

                                                    

Мар’яна Гридіна - начальник відділу соціального захисту населення сільської ради доповіла з питання внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Новомар’ївської сільської ради на період з 2021 до 2026 року.

Сесія пройшла за активної участі депутатів, з усіх питань прийнято відповідні рішення.