Звернення Новомар’ївського сільського голови Тамари ФЕСЬКО до жителів громади з нагоди другої річниці від початку широкомасштабного вторгнення  російських військ на територію України та подвигу Українського народу у відсічі російської агресії


Дорогі земляки!

Широкомасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року принесло війну на нашу землю. 

З перших днів війни у спротиві російському агресору Український народ демонструє приклади мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом. 

Ми всі є свідками того, як російська держава - терорист вдається до варварських обстрілів українських міст і критичної інфраструктури. Більшість ракетних атак націлені на цивільні об’єкти.

Повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації. Національна єдність стала основою успішного спротиву. Наступ військ російської федерації вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, широкого волонтерського руху.

Тому наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови України як демократичної правової держави.

За нами - правда, бо ми захищаємо свою землю, свою країну, наших дітей, наше майбутнє.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

Новомар'ївський сільський голова                          Тамара ФЕСЬКО