Події дня

26 лютого 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, в ході якого розглянуто 7 питань.

По першому питанню «Про організацію проведення суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на  території Новомар’ївської сільської ради» проінформувала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Галина Соловйова.

Про затвердження звіту про роботу служби у справах дітей виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради за 2023 рік та затвердження плану роботи служби у справах дітей на 2024 рік, надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, виступила  начальник служби у справах дітей сільської ради Альона Калько.

З питання присвоєння поштових адрес проінформувала керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Галина Соловйова.

 З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Цього ж дня, сільським головою Тамарою Фесько, проведено робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ради та старостами старостинських округів,  в ході якої розглянуто питання виконання бюджету сільської ради, підготовки  ХХУІІ сесії сільської ради восьмого скликання, проведення заходів з благоустрою, мобілізації та оповіщення військовозобов’язаних, організації роботи підрозділу МПО, надання соціальних послуг, проведення в громаді змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнській шкільні ліги" та участь в районних змаганнях.

Сільський голова заслухала звіти керівників структурних підрозділів та старост про стан роботи на закріплених ділянках роботи, зупинилася на питаннях проведення закупівель,  роботи закладів освіти, харчування дітей та земельних питаннях, у зв’язку з чим надала відповідні доручення.