Проведено благодійний турнір з волейболу «Крокуємо до Перемоги разом!»

Волейбол - один з найпопулярніших видів спорту не тільки в Україні, а й у світі. Волейбол – це здоров’я, саморозвиток та командний дух. Волейбол - це більше, ніж просто гра, це – прагнення до перемоги, захоплення, емоції, розрядка.

Все це згуртувало освітян громади в бажанні взяти участь у благодійному турнірі з волейболу на підтримку Збройних Сил України «Крокуємо до Перемоги разом!», який відбувся 7 березня 2024 року на базі Миролюбівського ліцею.

 У змаганнях взяли участь 5 команд, які вели вперту боротьбу за перемогу. До складу команд увійшли працівники відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму та закладів освіти Новомар'ївської сільської ради. Команди були сплановані  рандомно ("всліпу"). 

У підсумку перемогла дружба, а участь у турнірі стала нагодою не тільки обмінятися досвідом учасникам змагань, а також зібрати кошти в сумі  10300 грн. для підтримки наших воїнів, які будуть передані на допомогу ЗСУ!

Ми дякуємо усім, хто долучився до спортивного свята. Висловлюємо подяку командам, суддям змагань за підготовку, цікаву гру, професіоналізм! Бажаємо натхнення, спортивного азарту, подальших спортивних успіхів  та  залучення своїх  учнів до спорту, здорового способу життя та дружньої спортивної боротьби!

Слід відзначити, що ця ініціатива відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомар’ївської сільської ради згуртувала освітян громади навколо спільної мети – підтримки наших військових. ПЕРЕМАГАЄМО РАЗОМ!