Вітаємо Лізу Дончу з ІІІ місцем в обласному конкурсі «Барви надії»!


З 23 по 28 лютого 2024 року, з метою розвитку та популяризації розмовного жанру, формування художніх смаків, виховання у дітей та молоді патріотичних почуттів на кращих зразках вітчизняної та зарубіжної культурної спадщини, збагачення репертуару високохудожніми творами класиків і сучасних авторів, залучення населення області до активної участі у культурному житті держави та з нагоди відзначення 105-річчя Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи, проводився обласний конкурс розмовного жанру «Барви надії».

Цей конкурс є візитівкою Миколаївської області. Щорічно до участі у ньому долучається безліч закоханих у театральну сцену, аби продемонструвати свій талант та політ фантазій. І цей рік вкотре довів прихильність учасників до театрального жанру, в якому взяли участь 144 виконавці з 37 громад Миколаївської області.

Конкурсанти презентували свої творчі здібності та талант у 2-х вікових категоріях (діти та дорослі) за такими номінаціями: «Поезія», «Проза», «Авторський твір», «Літературно-музична композиція», «Казка, легенда», «Монолог». 

В номінації «Поезія» вікової категорії «Діти» ІІІ місце посіла Ліза Дончу від Ганнівського сільського будинку культури Новомар’ївської територіальної громади (керівниця - Антоніна Рувінська).

Вітаємо Лізу та її керівника з перемогою та бажаємо їм подальших творчих успіхів!