Змагання з футзалу у рамках  проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

14 березня на базі Костуватської гімназії, за участі чотирьох команд учнів закладів загальної середньої освіти Новомар’ївської громади, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», відбулися змагання з футзалу. 

Звертаючись до учасників змагань начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомар?ївської сільської ради Світлана Гірієнко побажала учасникам впевненості в своїх силах, успіхів та постійного прагнення до перемог не тільки спортивних, а й життєвих.

Змагання проходили динамічно та емоційно, демонструючи прагнення кожної команди до перемоги.

В результаті перше місце виборола команда Костуватської гімназії, друге - команда Ганнівського ліцею, третє місце - команда Новомар'ївського ліцею, четверте – команда Миролюбівського ліцею. 

У церемонії нагородження переможців кубками, а учасників – грамотами та футбольними м?ячами, взяли участь начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомар?ївської сільської ради Світлана Гірієнко, директор Костуватської гімназії Ніна Безпалько та головний суддя змагань Володимир Момченко.

 

  Команди і їх учасники отримали справжнє задоволення від гри та від організації змагань, за що висловлюємо вдячність директору Костуватської гімназії Ніні Безпалько.

Разом до ПЕРЕМОГИ!