Допомагаємо Збройним Силам України разом!


Україна сьогодні переживає надзвичайно важкі випробування, викликані російськими воєнними діями на її території. 

Наші військові знаходяться на передовій, захищаючи нашу країну. Тому,  зараз найголовніше — це наша допомога їм, бо саме вони наближають нашу Перемогу.

Новомар’ївська громада, її жителі постійно надають допомогу Збройним Силам України, надсилають напряму та направляють через волонтерів необхідне обладнання, теплі речі, маскувальні сітки, продукти харчування. Діти підтримують їх своїми листівками та малюнками. 

В знак вдячності до сільської ради надходить зворотний зв’яізок від наших захисників,  де командири частин та безпосередньо захисники  висловлюють подяку за надану допомогу.

Днями, в черговий раз, надійшла подяка за надану допомогу в придбанні і передачі військовим блоку багатоканальної швидкої зарядки (зарядної станції), який їм конче був потрібний.

«Дуже вдячні за зарядну станцію. Віддав нашим хлопцям-дронщикам, які прикривають та корегують нас з повітря. Дуже ціна і незамінна річ для зарядки дронів, щоб дрони працювали безперервно. Слава Україні !!!» - написали наші захсники в листі-подяці.

Новомар’ївська сільська рада висловлює  вдячність жителям громади, які підтримують наших військових, що стоять на захисті України. Допомога кожного з нас має безпосередній вплив на поліпшення служби та умов життя військових, зокрема, наших земляків. Ця допомога показує їм, що ми стоїмо пліч-о-пліч з ними в боротьбі з агресором.

Разом ми ПЕРЕМОЖЕМО!