Всесвітній день Землі та Міжнародний день щастя  в навчальних закладах громади

Щороку 20 березня жителі нашої планети відзначають Всесвітній день Землі. Ця дата обрана не випадково, бо 20 березня - день весняного рівнодення, день, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.

Мета цього дня - привернути увагу населення до нашого спільного дому - планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. 

Учні Кам'яно-Костуватської початкової школи долучилися до відзначення Всесвітнього дня Землі, ознайомившись з історією та місією цього свята, зробивши поробки у вигляді планети та обговоривши вчинки людей, спрямовані на збереження екології.

Всесвітній день Землі в Костуватській гімназії пройшов під гаслом "Наша планета Земля - наш рідний дім". Учні мали можливість переглянути відео "Історія заснування свята", пограли в ігри "Якщо я прийду в лісок", "Ерудит", "Такий як...", взяли участь у вікторині "День Землі", а також протягом дня виконали цікаві завдання "Асоціативний кущ", "З'єднай прислів'я" та "Фішбоун", виробили макет Сонячної Системи та Глобус Землі.

p1

p1

p1

20 березня також є Міжнародним днем щастя - це особливий день, протягом якого люди посміхаються та дарують радість один одному.

У зв’язку з цим, педагоги Кам’яно-Костуватської школи провели зі своїми вихованцями захід, в ході якого діти виконали творче завдання "Кульки щастя", створили асоціативний кущ "Що для мене щастя?" та піраміду щастя, відгадували кросворди і загадки.

Проведений захід надав можливість дітям відчути і зрозуміти, що щастя там, де ми Є!