ПРАЦЮЄ МОБІЛЬНА БРИГАДА


26 березня 2024 року на території Новомар’ївської сільської ради мобільною бригадою у складі працівників Братського центру соціальних служб Братської селищної ради, відділення поліції №1 Вознесенського РУП, працівників відділу соціального захисту населення та служби у справах дітей Новомар’ївської сільської ради проведено роботу щодо постраждалих від домашнього насильства. Відпрацьовано сім’ї, в яких один із членів родини є постраждалим та взято їх на відповідний облік.


      Цього ж дня, в рамках підготовки до чергового засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, яке провела заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена МАЄР.

    У ході засідання були розглянуті питання щодо стану виконання батьківських обов’язків жителями Ганнівського старостинського округу, взяття на квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли шістнадцятирічного віку та потребують покращення житлових умов та взяття під соціальний супровід сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, проведено роботу з кандидатами в патронатні вихователі, які виявили бажання створити патронатну родину на території с. Новомар’ївка. 

     Члени комісії підсумували кожне питання й ухвалили рішення, спрямовані на захист прав та інтересів неповнолітніх.