Відбулася ХХУІІ сесія Новомар’ївської сільської ради


27 березня 2024 року відбулася ХХУІІ сесія Новомар’ївської сільської ради, в засіданні якої взяли участь  12 депутатів. 

Сесію проводила сільський голова Тамара Фесько, яка перед початком пленарного засідання проінформувала депутатів про роботу ради в міжсесійний період.

В ході пленарного засідання було розглянуто 37 питань.

Мар’яна Гридіна - начальник відділу соціального захисту населення сільської ради доповіла з питань затвердження Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на території Новомар’ївської сільської ради на 2024-2026 роки та Програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму сільської ради Світлана Гірієнко виступила з питань затвердження Програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року на території Новомар’ївської сільської ради, Програми «Шкільний автобус» на 2024-2026 роки, утворення Органу з питань охорони культурної спадщини, затвердження його складу та Положення про нього,  організації  та  проведення громадського обговорення щодо перепрофілювання (зміну типу) Новомар’ївського та Ганнівського ліцеїв  Новомар’ївської сільської ради.


Начальник фінансового відділу сільської ради Тетяна Слюсаренко  доповіла з питань внесення змін до бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади на 2024 рік та затвердження річного звіту про виконання бюджету Новомар’ївської сільської територіальної громади за 2023 рік.

Перший заступник  сільського голови Наталія Глаголенко виступила з питань  щодо взяття на облік безхазяйного нерухомого майна  (гідротехнічної споруди), яке розташоване на території Григорівського старостинського округу Новомар’ївської сільської ради за межами села Орлове Поле та затвердження Олени Хоми старостою Григорівського  старостинського округу Новомар’ївської сільської ради.

Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Галина Соловйова винесла на розгляд депутатів питання щодо затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Новомар’ївської сільської ради.

В ході сесії депутатами також було розглянуто 22 земельних питання. 

 Сесія пройшла за активної участі депутатів, з усіх питань прийнято відповідні рішення.