Події дня


27 березня 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, в ході якого розглянуто 7 питань.

З питань надання дозволу на приватизацію житлового будинку та присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна (житлові будинки) проінформувала керуюча справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Галина Соловйова.

Про взяття під соціальний супровід сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та  взяття на квартирний облік  дитини- сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування виступила  начальник служби у справах дітей сільської ради Альона Калько.

З питання внесення змін до інформаційних карток адміністративних послуг, що надаються у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Новомар’ївської сільської ради проінформувала начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» сільської ради Вікторія Осипенко.

 З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

На засіданні комісії з питань розгляду звернень громадян розглянуто 8 звернень громадян стосовно надання матеріальної допомоги. 

Цього ж дня,  Тамара Фесько провела засідання адміністративної комісії при сільській раді, на якій розглянуто протокол про порушення жителями громади правил благоустрою.