Дбаємо про благоустрій

Прибирання населених пунктів Новомар’ївської громади продовжується. Працівники бюджетних установ, сільської ради, сільськогосподарських підприємств, жителі громади долучаються до заходів, що організовуються сільською радою, старостами на місцях, бо саме від правильної організації роботи залежить її результат, обсяг і якість виконаних робіт.

 З  початку квітня в населених пунктах громади активно здійснюються ці роботи. 

5 квітня працівниками Новомар’ївської сільської ради, закладів  культури та Новомар’ївського ліцею продовжувалася робота по впорядкуванню узбіч доріг в с. Новомар’ївка. Техніку для вивезення хмизу було надано ССПП «Куйбишева», за що висловлюємо вдячність її керівнику Володимиру Суровцеву.

В с. Миролюбівка, цього ж дня, працівниками сільської ради, культури, ПрАТ «Добробут» проводилася робота по благоустрою села Миролюбівка, технікою допомогли Олександр Мезник та Микола Гамалій.

В с. Григорівка активно працювали по наведенню порядку на кладовищі, а в Ганнівському старостинському окрузі активно попрацювали по благоустрою села Мостове. 

Висловлюємо вдячність всім, хто приймає участь у заходах та тим землекористувачам, які надають техніку.

Шановні жителі громади! Ми всі хочемо жити в місцях, де чисті і затишні вулиці, доглянуті пам’ятники, впорядковані території, але зробити все це ми можемо тільки спільними зусиллями. Долучайтеся до спільної роботи з благоустрою!