Вітаємо команду зі спортивного орієнтування Новомар’ївського ліцею!


5 квітня команда Новомар’ївського ліцею взяла участь у третьому етапі змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»  зі спортивного орієнтування серед учнів закладів загальної середньої освіти Вознесенського району під гаслом «Разом переможемо».

Слід зазначити, що команда, до складу якої увійшло 12 учнів з 5 по 9 клас, справилася з  виборюванням перемоги достойно, зайнявши ІІІ місце, поступившись лише командам з міст Южноукраїнськ та Вознесенськ.  

Загалом участь у спортивних змаганнях взяли 8 команд юних спортсменів.

Команда Новомар’ївського ліцею, яку підготувала до змагань заступник директора Лілія Крецу, продемонструвала майстерність, кмітливість, швидкість та вміння працювати колективно.

В кінці змагань судівська колегія запропонувала тренерам пройти маршрут змагань, за яким його проходили діти. З 8 тренерів згодилися  3 тренера: з Єланецької, Новомар’ївської та Дорошівської громад. За підсумками найкращий результат показала тренер команди Новомар’ївського ліцею Лілія Крецу. 

Вітаємо членів команди та їх тренера з  перемогою! Бажаємо подальших успіхів  та досягнень, вірно орієнтуватися в життєвих та спортивних дорогах! 

Разом переможемо!