Біговий челендж на допомогу ЗСУ в Новомар’ївській громаді


З 1 по 30 квітня 2024 року в кожному населеному пункті Миколаївської області проводиться біговий благодійний челендж "КОЖЕН КРОК В ДОПОМОГУ ЗСУ".

Метою челенджу є покращення рівня рухової активності учасників заходу, моральна підтримка наших захисників та збір благодійних внесків на допомогу ЗСУ, а саме 123-ї окремої бригади територіальної оборони, в якій несуть службу освітяни Миколаївської області.

Учасники челенджу долають будь-яку кількість кілометрів (метрів) в день протягом місяця бігом або ходьбою, в залежності від власного стану здоров’я та фізичної підготовки. Вони можуть діяти індивідуально або брати участь в групових (масових) забігах.

"КОЖЕН КРОК В ДОПОМОГУ ЗСУ" - це  біговий благодійний челендж підтримки і вдячністі всім Воїнам ЗСУ, у т.ч. освітянам, які зараз боронять країну, змінивши свої спортивні майданчики, уроки, футбольні м'ячі на окопи, воєнні дії, бліндажі, зброю, передову.

Біговий челендж – це також пам'ять про всіх наших Героїв, які віддали свої життя за нас з вами, за волю України.

За бажанням, учасники забігу роблять пожертвування на потреби 123-ї окремої бригади територіальної оборони. 

Навчальні заклади Новомар’ївської громади також активно долучилися  до обласного благодійного бігового челенджу, долаючи бігові кілометри та підтримуючи захисників, з повагою та безмежною вдячністю до них!

До цієї акції вже долучилися учні та педагогічні працівники Миролюбівського ліцею, Костуватської гімназії та Кам’яно-Костуватської початкової школи.

 Висловлюємо вдячність кожному учаснику бігового благодійного челенджу, всім тим, хто біжить, хто підтримує наших ЗАХИСНИКІВ!

Закликаємо всіх не зупинятися та приєднуватися до челенджу.

Разом до ПЕРЕМОГИ!