Ремонтуємо дороги комунальної власності

Одним із найболючиших питань, а тому і пріоритетних завдань в громаді залишається питання ремонту доріг. 

Тому, з метою виконання "Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, в тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Новомар’ївської сільської ради на 2022-2025 роки», в перший тиждень квітня 2024 року в рамках акції з благоустрою населених пунктів сільської ради, проводився поточний ремонт доріг комунальної власності.  

Зокрема, у старостинських округах громади, які не мають твердого покриття, здійснювалося  грейдерування доріг.

 Наразі, за рахунок коштів сільського бюджету активно проведено роботи по підсипці та грейдеруванню дороги між селами Михайло-Жукове та Григорівка, з тим, щоб забезпечити належне транспортне сполучення та підвіз дітей до навчальних закладів.

Проведено роботи з  грейдерування вулиці Робоча в селі Новомар’ївка.

А до грейдерування дороги Новомар’ївка – Мостове – Ганнівка долучилися місцеві жителі та землекористувачі, які допомогли коштами, за що висловлюємо їм щиру вдячність. 

Сільська рада дякує директору КП «Водограй» Олександру Скрипнику за виділену техніку для проведення робіт з грейдерування та машиністу автогрейдера Віктору Аксентьєву за професійно виконану роботу.

        На жаль, не можна здійснити даний обсяг робіт і на інших аварійних ділянках, поскільки більша частина доріг в громаді є дорогами обласного значення і кошти на їх ремонт мають бути виділені з обласного бюджету.