«Активні парки»: рік другий

З 1 квітня 2024 року, другий рік поспіль, в Новомар’ївській громаді, з метою підвищення рухової активності, зміцнення здоров"я її жителів продовжено  проєкт "Активні парки - локації здорової України". 

В цьому році координатором проєкту став вчитель фізичної культури та виховання Костуватської гімназії - Віктор Безпалько, який з перших днів роботи почав  активно залучати дітей та дорослих до фізкультурно-оздоровчих масових заходів. 

 

Мета проєкту «Активні парки" - зробити заняття спортом цікавими та доступними для кожного мешканця громади. Це можливість як для дорослих, так і для дітей та молоді подбати про своє здоров’я і фізичну підготовку, знизити показники захворюваності, поліпшити якість та тривалість активного життя населення, профілактика захворювань.

Слід зазначити, що вже протягом першого тижня квітня Віктором Безпальком з учнями Костуватської гімназії були проведені тренування з волейболу,  змагання з футболу, спортивна гра з бейсболу та спортивні ігри.

Слід зазначити, що протягом квітня-жовтня 2024 року на локаціях «Активних парків» у Новомар’ївській громаді вируватиме спортивне життя, а координатор активно впроваджуватиме заходи з організації оздоровчої рухової активності дітей та дорослих.