Нарада з працівниками культури громади


11 квітня в Новомар’ївській сільській раді відбулася нарада з працівниками культури громади, яку проводили заступник сільського голови Олена Маєр і начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму сільської ради Світлана Гірієнко.

Нараду відкрила сільський голова Тамара Фесько, яка у вступному слові зупинилася на основних напрямках діяльності клубних та бібліотечних закладів громади, подякувала працівникам культури за активну участь у заходах з благоустрою на територіях старостинських округів.

Заступник сільського голови Олена Маєр звернула увагу на питання участі працівників та колективів закладів культури в обласних конкурсах та навчаннях з підвищення кваліфікації, які проводяться Миколаївським обласним центром народної творчості, поставила завдання щодо підготовки до заходів, що проводитимуться в громаді у 2024 році.

В ході наради були розглянуті питання подання звітності закладами культури про роботу у 2023 році,  підсумків проведеного огляду роботи музеїв, культурну спадщину громади, наповнення фотодокументальної виставки «Обличчя війни:  захисники і визволителі».

В ході наради були обговорені інші питання діяльності бібліотечних та клабних закладів та надано відповіді на питання, що цікавили працівників культури.