Впорядковуємо кладовища


Продовжується наведення порядку на територіях населених пунктів громади. Вже проведено значну роботу по благоустрою сіл, узбіч доріг. Наразі - робота по побілці дерев та бордюр.

Напередодні поминальних днів в кожному населеному пункті  проводиться робота по наведенню порядку на кладовищах: очищення від хмизу, сухої трави, порослі. Активну роботу до залучення населення до цієї роботи проводять старости, працівники та депутати сільської ради на місцях. 

Протягом 11-13 квітня на впорядкуванні кладовищ активно працювали в селах Новомар’ївка, Обухівка, Миролюбівка, Костувате, Кам’яно-Костувате, Григорівка.

Для вивезення сміття та хмизу транспорт в селі Новомар’ївка надали Олег та Володимир Гірієнки, Василь Урба, Василь Слюсаренко, в селі Широке – Сергій Козоброд, в селі Обухівка - директор ССПП «Куйбишева» Володимир Суровцев. Активно попрацювали по залученню населення до впорядкування кладовищ в цих населених пунктах депутати сільської ради Світлана Гірієнко та Вікторія Галата.

В селі Миролюбівка, за ініціативи старости Володимира Шведа, 13 квітня було здійснено фарбування паркану на кладовищі, до якого долучилося близько 20 жителів. Кошти на фарбу були виділені з бюджету сільської ради.

Значна робота по впорядкуванню кладовища в с. Григорівка була проведена жителями під керівництвом старости Олени Хоми.

Звертаємося до всіх жителів громади продовжити роботи по наведенню порядку на кладовищах: давайте спільними зусиллями впорядкуємо місця поховань наших рідних та близьких!