Вітаємо Вікторію Фоміченко з перемогою в обласному огляді «Весняна рапсодія»


З 24 по 30 квітня 2024 року дистанційно проводився обласний огляд майстрів народної творчості «Весняна рапсодія», метою якого була   підтримка творчості талановитих майстрів-аматорів традиційного й сучасного декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва в громадах Миколаївської області.

Огляд проводився управлінням культури, національностей та релігій обласної військової державної адміністрації та Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи.

В огляді взяли участь понад 120 майстрів та учасників студій образотворчого й декоративно-ужиткового мистецтва з 29 територіальних громад Миколаївщини, які презентували більше ніж 200 творчих робіт.

Огляд проводився у двох номінаціях: «Весняна рапсодія» та «Пасхальна тематика».

Талановиті молоді майстри Новомар’ївщини Бутенко Злата, Ковтуненко Влада, Фоміченко Вікторія  також взяли участь в конкурсі, представивши оригінальні роботи, в яких вони намагалися передати емоції та стан душі, представили індивідуальний творчий підхід до створення композицій та виробів.

З гордістю повідомляємо, що Гран-прі обласного огляду в номінації «Весняна рапсодія» отримала Вікторія Фоміченко, яка представляла Новомар’ївську сільську бібліотеку.

Ця талановита дівчина зі своїми роботи вже не раз виходила переможицею обласних та Всеукраїнських конкурсів. І цього разу, представивши роботи весняної тематики, які зачаровують красою підібраних кольорів та відтінків, витонченістю, ніжністю та красою, в яких вона відтворила красу пробудження природи, рідного краю, свою любов до нього, отримала заслужену нагороду! 

Сільський голова Тамара Фесько 8 травня, в день народження Вікторії, вручила їй диплом, квіти та побажала не зупинятися на досягнутому, працювати над створенням нових робіт, розвивати свій талант та здібності. 

Висловлюємо вдячність бібліотекарю Новомар’ївської сільської бібліотеки Тетяні Ковтуненко за залучення молоді до участі в конкурсі, а також вітаємо всіх його учасників та переможицю Вікторію Фоміченко і бажаємо подальших творчих звершень!