Навчальні заклади Новомар’ївської громади долучилася до проведення фізкультурно-оздоровчих заходів, присвячених Олімпійському дню під гаслом "Передай вогонь ПЕРЕМОГИ!", в підтримку участі національної збірної команди України в Іграх ХХХІІІ Олімпіади 2024 року.

Заходи проводилися, з метою формування здорового способу життя та широкого залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, популяризації і подальшого розвитку видів спорту та рухової активності серед юнаків та дівчат.

В Костуватській гімназії з 1  по 10 червня відбулися змагання по футболу між командами дітей та батьків «Спортивна родина – здорова дитина», проведено відкритий чемпіонат Миколаївської області з бейсболу, спортивно-розважальну програму "Спортивні витрибеньки".


         В Обухівському ЗДО та інших дошкільних закладах, діти прийняли активну участь у веселих руханках, спортивних конкурсах, рухливих іграх та змаганнях. Із задоволенням виконували спортивні вправи різного характеру. Під час проведення спортивних заходів навчалися спритності, витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи. 

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники заходів.