Новомар’ївський сільський голова Тамара Фесько привітала дільничних офіцерів поліції з нагоди професійного свята


18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. У день професійного свята дільничних офіцерів відділення поліції №1 привітала Новомар’ївський сільський голова Тамара Фесько.

На початку урочистостей всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України.

Начальник відділення поліції №1 Вознесенського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області підполковник поліції Олександр Марченко, відкриваючи засідання відзначив важливість ролі дільничних офіцерів поліції, наголосивши, що ця робота – дуже відповідальна, з великим колом посадових обов’язків, потребує відповідальності, уміння працювати з людьми, вирішувати їх проблеми та працювати на попередження негативних проявів.

Новомар’ївський сільський голова, звертаючись до присутніх, відзначила результативність роботи дільничних офіцерів поліції Євгена Команівського та Анатолія Козинного, які не дивлячись на віддаленість та розгалудженість території громади, значну кількість населення, завжди вчасно реагують на виклики та ситуації, що виникають в громаді, надають вчасну практичну та професійну допомогу, за що висловила вдячність їм та керівнику цього підрозділу Івану Фабрикову.

Тамара Фесько побажала їм та всім присутнім миру, добра, поваги від людей, наснаги, мужності й терпіння у нелегкій роботі, особистого щастя і міцного здоров’я та вручила подарунки з нагоди свята.