Відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради


26 червня 2024 року Новомар’ївським сільським головою Тамарою Фесько проведено засідання виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради, в ході якого розглянуто 5 питань.

В засіданні виконкому взяли участь представники військової частини А 2734, які вручили подяку депутатському корпусу та колективу Новомар’ївської сільської ради за надану допомогу та внесок у зміцнення  обороноздатності держави.

Галина Соловйова - керуюча справами   (секретар) виконавчого комітету Новомар’ївської сільської ради довела до відома присутніх питання щодо   визначення відповідальних за реєстрацію поховань померлих на території Новомар’ївської сільської ради та  закріплення за установами та організаціями Новомар’ївської сільської ради територій загального користування утримання їх в належному санітарному стані.

По питанню щодо взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування доповіла начальник служби у справах дітей Альона Калько. 

Питання щодо  надання до суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна  розкрила Мар’яна Гридіна  – начальник відділу соціального захисту населення сільської ради.

На питанні про матеріальний резерв Новомар’ївської  сільської ради для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків зупинилася Наталія Глаголенко – перший заступник сільського голови. 

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

На засіданні комісії з питань розгляду звернень громадян розглянуто 7 звернень стосовно надання матеріальної допомоги. 

Цього ж дня,  Тамара Фесько провела засідання адміністративної комісії при сільській раді, на якій розглянуто 1 протокол щодо порушення правил благоустрою.