В День Української Державності


День Української Державності - свято, яке наша країна відзначає 15 липня. 

             День Української Державності цілком справедливо прирівнюється до найбільших державних свят країни. Тому, в цей день, на центральній площі с. Новомар’ївка було організовано урочисте підняття Державного Прапора України під звуки Державного Гімну України. 

Сільський голова Тамара Фесько привітала всіх присутніх та відзначила надзвичайно важливу роль, яку відіграють державні символи України, збереження українських традицій та символів, відзначила важливу роль військовослужбовців ЗСУ в збереженні української державності. 

О 9-й годині всі присутні на церемонії хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за територіальну цілісність та суверінитет України.

Сільським головою, заступниками сільського голови, молоддю, були покладені квіти на Алеї пам’яті до світлин землякам - захисникам України, які загинули, боронячи державність України.

 В закладах освіти та культури До Дня Державності України було проведено ряд заходів: пізнавальні вікторини, патріотичні години, онлайн-вікторини, оформлено книжкові виставки та розгорнуті полиці «Духовні скарби України», «Державність вимріяна поколіннями».